Tävling, tävling och åter tävling.

Tävling känns som det är de rätta ordet på min tillvaro de närmsta veckorna. Jag har de senaste 3 helgerna varit iväg på tävlingar. En i Danmark och två i Jönköping. Nästa vecka som kommer så åker Jag och Petter Öström iväg till Polen och SKA försöka kvala oss till OS. Vi får hoppas att det går bra. Helgen efter det är det världscup i Tyskland och helgen därpå här det tävling hemma i Sverige igen. 

Som ni märker så finns det inte mycket tid över till annat just nu. Men för mig så spelar det ingen roll. Jag älskar att tävla. 

Nu ska jag och petter åka ner till klubben och lägga i en startgrind som vi ska börja träna i. Vi ska även dra av ett träningspass i samma veva så klart! Hörs! 

ErikImage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s